tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

Sy ok je mana2 swasta atau kerajaan. Tapi kalau rasa nak sedap, pergi swasta. Sedap rasa. Saya dapat blackcurrant sejuk. Rasa membantu sangat hilangkan haus setelah berjam2 puasa tu 🤭 Yang kerajaan punya saya pernah dapat yang biasa dan oren. Tak pernah dapat yg sejuk. So far tak pernah lagi muntah minum air gula cuma kalau KK awam saya jadi pening dan mmg kena tidur sementara nak menunggu 2 jam sebelum ambil darah kali kedua tu.

5mo ago

sya baru je alami smlm🥴🥴 btw kk bagi yg ada mint2 so xdela nak termuntah minum tuh 3 kali teguk je ambil nafas tutup hdung isnhaAllah stl misi pun tkjut sya minum laju🤣🤣 sbb xnk tmuntah