tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

mindset kena fokus. fokus yang air tu sedap, sedap sangat sampai awak taksbr nak hbskan 🤣 sbb sy first time minum haritu memang takrasa manis pun, rasa air suam biasa. tp second time minum dkt swasta, rasa nak tmuntah sbb otak tak ready