tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

mindset awak. masa minum jangan pk pape. lepas minum boleh berkumur utk hilang kan rasa manis tu, jgn minum air yg kita kumur tu pula okay. seminggu sebelom minum air gula cuba kurang kan makan & minum benda manis nak elakkan dr sgkut (ini tips dr dpt dr mommies lain)