tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

Lain orang lain tekak. Mcm saya setiap kali pregnant 2x kena minum walau xda masalah lain Sbb Berat je naik. Kt KK tmpt saya salu ada 2 flav. Satu kosong, satu Oren. Yg sejuk ada panas ada. Tapi disebabkan da puasa dr mlm. Dgn tekak haus. Saya Suka minum sejuk yg kosong. Sbb flav pernah minum Tapi nk termuntah pulak. Lepas tu, saya akan duduk Kat kerusi tmpt ambik nombor smpai 2nd test. Sambil tu baca buku atau lelap Kjp atau buat la activity yg boleh leka jap. Xnk tgk phone Sbb kadang ada content yg buat Kita loya. Itu cara saya la. Alhamdulilah 2 Anak, 4x minum xpernah muntah lagi. Mindset Jgn pkir nak muntah. Pikir benda2 lain ya. Buat Penat badan je Nnty nk ulang Balik