tips untuk minum air gula supaya tak termuntah

Hi! Saya nak tanya. Ada tak tips untuk minum air gula supaya tak termuntah. Sebab missy ada cakap kalau sampai termuntah minum air gula tu akan terbatal dan kena ulang lagi.

30 Balas

Sy hr kena mnum ogtt ni, sy dtg kk p cek up mcm biasa. Xmaw fikir byk sgt. Mnum msa air gula still suam² lg camtu. Tp sy mnum sekali teguk ja 😅

saya klu air gula YG putih Tu mmg xblh minum cmfrm muntah..jadi saya beli YG berperisa blackcurrant.. alhamdulillah 2 kali teguk jer

Kalau takut termuntah , pegi klinik swasta . Minum sejuk² yg perisa Oren tu 🤭 kena betul² puasa air laa mlm tu

Tips sy minum guna straw sis, sedut laju2 sampai habis😂 rasa manis tu tak lekat dalam mulut

minum masa air tu tengah panas . minum laju2 lepastu bayangkan tengah minum air fav awak 😘

Teguk one shot sis,,lepas tu kumur2 dgn air mineral,bawa auraterapi kalau boleh

Klau sy Time tu mnum laju😅

setakat ini x pernah muntah.

Tips nya, minum one shot.

beli ni