tak boleh menjahit waktu sarat mengandung

Saya nak jahit tambah zip pada bengkung lama saya masa anak first dlu..tetibe mak sy dtg n ckp " orang sarat mengandung tk baik menjahit" Kenapa tak boleh ye? Sy tanya mak kenapa tak boleh pulak,mak sy ckp org tua dulu" ckp tak boleh n tak baik.. Sy skrg 34w dh...igt nk tambah zip kt bengkung tu supaya senang dlm pantang nty klo nk buang air..

14 Balas

First of all.. this is mythic thought. Drg risau u duduk lama.. nnty sakit pinggang nnty u juga yg sakit sbb tu la x bagi...

Mcm sy mse mengandong.. ape org tua2 pesan sy ikt.. ats individu jgk sis.. stengah xikt pn.. sy dr ank first memg ikt..

Bleh..saya jhit srung bntal...saya mak dh xde..cucu yg ni mak xdpt tggok..sdaya upay a saya buat sdri..yg mna lrt,smpt

mitos shj...semuanya kuasa Allah...bukan kuasa kata2 manusia...