baby besar?

Saya kena refer hospital jumpe doktor pakar sebab baby besar..ada tak ibu2 dekat sini pernah mcm ni?minggu lepas 34weeks doktor scan berat baby dah 2.6kg..risau next checkup berat baby naik lagi?

8 Balas

Sy masa preggy anak pertama. Scan ngan pakar masa 36mggu, pakar kata 2.8kg sahaja. Bby keluar 38mggu berat 3.97kg..

4y ago

Perindu sepi-ye sis, keluar tu bj nb semua tak muat dekat dia. Alhamdulilah bersalin normal, tanpa jahitan..