Berat Baby

Ada tips untuk naikkan berat baby dalam kandungan. Risau, doktor dah beri 2 minggu untuk naikkan berat baby tp still bawah dari berat sepatutnya. Doktor kk ckp kena refer doktor pakar hkl utk detail scan.

4 Balas

Masa pregnant pun berat turun takda selera makan langsung , bila makan muntah balik . Bila saya minum jus mamariam alhamdullilah berat semua okay 👌

Sis brp buln skrg?Sy pun mcm sis juga ritu.. Berat bby x naik dlm kndgn..doktor sarankn mnum susu lbh sikit....

4y ago

Sy pn mcmtu.. Bby kurg berat 2mnggu dr tarikh.. Skrg ni mcm mna dh ok ke berat bby sis

Kena rajin minum susu , makan telur , roti tu semua utk tumbesaran bby

minum susu sis