berat baby

Salam. Harini saya checkup baby. Berat baby 1.850kg shj utk 33weeks 2 days. Mula tu nurse ckp baby kecil. Kna refer dktor. Bila refer doktor, doktor scan ambik saiz baby, tpi dktor kata saiz ok je. Soalan saya, normal ke baby berat mcm tu? Dan ada tak cara nk bgi baby berat?

1 Balas

Sy rs normal..sbb br 33 wik kan?? Sbb sy bersalin ritu bby prem 34wik berat 2.1kg... in shaa Allah ada chnces naik lg tu... Pape sis jg pemakann dan keshtn sis baik2 ea..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

4y ago

Ohh. Normal la ye? Ok2 baik. Thnks sis. Amin ya rabbal alamin atas doanya😁