Scan Baby 34 minggu

Harini saya ada appointment doktor di Klinik Kesihatan dan perlu refer doktor pakar di hospital sebab kaki baby dalam kandungan saya pendek. Syukur, doktor pakar kata ini bukan masalah besar. Ada yang pernah alami perkara ni tak? #firstbaby #firstmom

1 Balas

Sy pernah. Masa checkup pakar 34w dktr kata kaki dia mcm pendek sblh. So repeat scan 36w, scan skali lg ok pula. Bila lahir bby alhamdulillah xde apa2 cuma kaki sblhnya tak lurus, mcm berlipat sikit. Jd pakar check & dia kata xde apa2, cuma kena rajin urut kaki bby shj.