Confuse

Saya keguguran pd 8/12.. lps tu darah berhenti keluar selepas seminggu.. dan saya solat mcm biasa.. tp minggu ni, keluar pulak darah sikit lps tu cairan koko.. saya keliru ni darah apa.. saya pulak jenis datang haid pd hujung bulan atau awal bulan.. kelmarin keluar cairan koko sikit ja.. lps tu xda.. so, saya solat la.. tp saya musykil solat saya sah ke x.. dan adakah cairan yg keluar tu masih dikira darah nifas.. tolong sat sapa yg tau psl ni

1 Balas

Sis sy gugur 4/10 seminggu lepas tu darah berhenti 29/10 sy period .. Sy tak sangka period sy awal selepas gugur.. 3 ari tu sikit ari ke 4 byk memang sah period.. Hehhe

4y ago

Tulahh sakit teramat rupanyerr gugur.. Tak pelahh redha semua berlaku ada hikmah.. Kuat yee semua.. 💪