Minta Pandangan

Saya ibu hamil 2bln boleh ke sa jga kucing Dan basuh bekas berak2 dia sbb setiap hri 2 kli sehari basuh berak kucing sbb suami nk bagi kat org kucing saya sbb takut efak pda baby, tpi sa syg Sgt2 dengan kucing saya, boleh x mummy kt sini bagi sa cadangan Dan pandangan, rasanya ada x masalah pada baby klu kita bt kerja Semua itu setiap hri?

8 Balas

So mcm mna ye sa x boleh nk basuh la ye.. Kena bagi org jga la ne cian miow apa boleh bt demi si kici ku.. Tq info mummy