Risau

Saya harap baby ok.. Sy dah 29w.. Dpd start ngandung hari tu mmng sy yg bersihkn najis kucing.. Nak tggu suami, smpai kesudah x g.. Dah pesan awal2, kite preggy xleh bersihkn najis kucing... Nak bg kat org, syg sgt kat kucing.. ?Takut juga klu ada apa2 ngan bby lpas bslin nti... Ada x mommy2 yg situasi mcm sy and dah bersalin baby ok x?

2 Balas

In sha allah baik² sahaja sis. Saya pun cmtu cuma kadang gilir dengan husband. Sy ckp ngn kucing " awk doa mommy n adik awk baik2 sahaja ye. Sihat ye" nampak lawak 😂 tapi kucing faham

Kalau boleh sis masa nak bersihkan tu pakai sarung tangan dengan mask tutup muka. Elakkan direct touch dengan tangan.

5y ago

Ok sis, tq utk sggstion ya...