Hi Mummy..

Siapa mcm saya kt sini boleh x kongsi2 cerita sekadar pandangan bersama2 ? Smlm Sa da bt detail scan baby syukur puji tuhan Semuanya baik2 sja.. Tpi Sa heran npe la kerap sgt mengeras perut start dari 20 weeks smpi skrg 28 weeks 1 hri dlm 5 kli bgitu Risau jga lahir baby x cukup bln sbb ank no 2 x cukup bln 35 weeks da lahir syukur skrg da bsr 8 tahun da.. Minta doa2 mummy Semua kt sini semoga baby Sa lahir cukup bln ye??

1 Balas

Perut mengeras boleh jadi punca dari kencing kotor . Next check up cuba awak bagi tahu nurse . Kencing kotor boleh menyebabkan lahir bayi pramatang . Kencing kotor boleh jadi juga walaupun kencing tak sakit

4y ago

Ya sis tq😊😊