FIRST TIME POST?

Saya gembiar sgt2 sebab saya dapat tahu saya prgnant selepas 5year menunggu..n baby baru 6week..tapi saya sedih sebab saya ada cyst?..apa perlu saya buat ye?

14 Balas

Sy masa mula2 scan pun doc detect ada cyst. Masa tu baby baru 5weeks. Now dah almosts 10weeks baru scan haritu dah tak nampak cyst tu lagi. Hopefully dah betul2 mengecut. Sy amalkan mkn pati delima + madu setiap bagi sebelum breakfast sambil selawat dan doa sbb both tu makanan sunnah, kurangkan makan daging merah and ayam especially bahagian byk lemak, kurangkan makanan berminyak, bykkan makan sayur. Cubalah sis. InsyaAllah Allah bantu sis and baby

5y ago

Brand gulsan sis