BELUM NAMPAK

hi sy baru tahu sy prgnant..n ni first pgnat..tp jumpa doc time scan doc kata blum nmpk apa2 normal ke ?sy risau..act da 3 tahun menunggu..

3 Balas

sbb tu awal2 jd scan lg. tunggu sebulan delay period xpa. asal x sakit x berlaku pendrahan sokay je sabar dlu jgn scan lg sbb awai2 ni kdg x nmpk. then bila x nmpk buat kita makin risau

mybe kandungan trlalu awl, ovulation lmbt. klau scan xnmpk ,lpstu sis xde symptoms ectopic pregnancy, doc akn scan lg 2w,. mcm sy dlu

8mo ago

owhh..paham..so mmg normal la mcm ni kan?ya doc bg lg 3 mggu untuk dtg scan smula d kk...trima kasih atas pneragan nya..😁

dh brp minggu?

7mo ago

on time