Bersalin CZER “keluar kan baby + keluar kan CYST 14cm” pd 20/9/2024 Jumaat.. doakan saya ya 🤍

Masa minggu 34 baru detact ada cyst sebesar 14cm.. sedih tapi benda dah berlaku.. hadapp ja 🥹 ni second pregnancy saya.. saya kena belah perut berbentuk TAMBAH “+” sebab kena keluarkan baby dulu then baru la keluarkan cyst… masa anak first saya bersalin normal.. yang second ni terpaksa czer sebab ada cyst 🥹 mesti susah kan penjagaan CZER nanti 🥹 yg czer biasa pun ngilu tambah ni buat bentuk “+”…

1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan 🫰🏻. doa kan sayaaa jugak tunggu hari je ni