ovarian cyst

Hii semalam baru buat scan confirmation pregnancy but doc tak jumpa kantung tapi jumpa cyst dalam rahim so doc takut kantung ada dekat luar rahim..cuma lagi 2weeks baru buat repeat scan takut kantung kecil lagi..ada yang pernah macam ni tak? Risau sebab first time

ovarian cyst
2 Balas

Saya minggu lepas pegi scan tak nampak apa2 juga. Check luar rahim pun takde apa2. Doktor kata kalau 5/6 weeks pregnant tak nampak tu normal. Tunggu lagi 2 weeks datang balik utk scan. Saya pun risau juga. Banyakkan berdoa

2mo ago

InshaAllah semoga yang baik baik untuk kita semua🤲🏻