FIRST TIME POST?

Saya gembiar sgt2 sebab saya dapat tahu saya prgnant selepas 5year menunggu..n baby baru 6week..tapi saya sedih sebab saya ada cyst?..apa perlu saya buat ye?

14 Balas

Pengalaman sy bulan puasa baru ni. Skg sy prgnt dah 26w.masa kndgn 12w doc tgk cyst sy dah 7x5cm. Doc bg appoinmt 2 minggu kg utk operate. Disebabkan cyst tu x mengecut so mmg doc buat operation tu masa kandungan sy 14w. Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar.skg kandungan sy pun sihat.cyst pun x de dah. Mcm kes awk, sempat lg cyst tu mengecut. Biasanya doc akan buat operation masa kandungan 2nd trimester. 14w-22w... Jgn risau.insyaallah x ada apa2..

5y ago

Insyaallah...jgn risau mommy sekalian. Doakan kandungan kita sihat.mkn kena jaga jgk taw. Bykkn minum air durian belanda.