Baby sy dah 56 hari tapi tak berak nak masuk 3 hari..kenapa ye..risau saya

Saya fully bf

4 Balas

normal bagi baby yg fully breastfeeding xberak hari2. max baby boleh tak berak 14hari. selagi baby tak meragam, baby aktif, perut baby okay, baby kentut mcm biasa. mean baby awak okay. susu ibu mudah dihadam dan diserap☺️

2y ago

normal awak☺️. kalau risau nnt masa checkup baby cuba tny nurse kk tau🌻. bila nurse terang xde la awak susah hati lg lepas ni🥰

Sama lah sis.. anak saya pun dah 3 Hari tak berak.. susah hati juga... susu fm Dan susu badan.. baby 1bulan14 Hari...

2y ago

Takut kan sis..smlm pkul 4pagi dia berak..cirit..byk jgk..lega sikit..harini plk xberak risau balik

kalau susu fm x normal kena tukr susu

Klau fully bf, normal mcm tu