BABY 3 BULAN TAK BERAK

hai mommies. adakah normal baby 3 bulan tak berak nak masuk seminggu dah, saya fully bf. baby selalu kentut bau tapi berak nye tak. ada cara tak nak bagi baby berak? cream atau minyak telon yg bgus

1 Balas

normal baby fully breastfeed tak berak hari2. max baby tak berak 14hari. lepas 14hari kena bawak g check. susu ibu ni mudah dihadam dan diserap. selagi baby awak aktif, tak meragam, perut okay. itu bermaksod baby awak mmg okay. setiap kali lepas mandi boleh buat urutan iloveu, urutan cycling, urutan pada tapak kaki baby