Baby tak berak

Salam mommies. Nak tanya bby sy 2 bulan 2minggu. Fully fm. Baby tak berak dah masuk 3 hari. Dia kentut and perut tak keras. Dah urut segala urutan dah tetap taknk berak. Ada solution lain takkk? Risau sy

2 Balas

Untuk formula maximum 3-4 hari utk tak berak, susu badan maximum 2 minggu. Bwtter bawa baby ke klinik ya takut sembelit atau mungkin susu tak sesuai

sis try cairkn susu tu sikit,pastu tiap kli lpas mndi,urut tapak kaki baby dgn minyak telon..