Baby berak lepas susu

Salam mommies..nak tanya anak saya baru nak masuk 3minggu fully bf..tapi kenapa ye setiap kali lepas susu dia berak macam cirit..tapi berat badan dia naik kencing semua okay tapi saya risau la😅😭#firstbaby #ingintahu #seriusnanya #tolongbantu

Baby berak lepas susu
5 Balas

Normal je kalau fully bf berak warna mcmni ad biji2 kecik tu

2y ago

Yeke Alhamdulillah takdelah risau je sebab time dia berak tu meneran muka kerut kerut🤣..pape pun terima kasih Ye🥰

normal je itu anak saye pun macam tu juga

2y ago

Okay kak thankyou🥰

normal wak

2y ago

Okay awak thankyouu

NORMAL MOMMY

2y ago

Baik mommy terima kasih

normal