Macam mana nk bagi baby berak ye.. dah hampir 10 hari tak membuang.. baby fully bf.. 3 bulan..

Nak bgi baby berak

4 Balas

sy dh buat urutan tu dan doctor pon dah buat. siap cucuk bontot ngan wayar lg.. tp ttap tak berak.. klu tak berak jugak kne bawak g klinik balik..

anak sy mbuang selepas 2 minggu. sy try buat urut i love u kat anak. dorg kata normal kalau anak bf sbb susu ibu cepat hadam.

cuba amik daun sireh hujung tuu pstu cucuk kt bontot baby alhamdulilllah semua berak akan keluar 🥰

try urut i love u, urut betis dia and tapak kaki. kaki baby buat macam tgh cycle basikal