Bayi tak membuang

Apa nak buat ye baby 2 bulan 10 hari tak berak dlm 3 hari, sy dah buat exercise utk dia masih tak membuang tapi dia kerap kentut, dan sy fully bf..ada tak cara utk bagi anak berak..#firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

anak sy ms 2 bulan dekat 2 minggu tak berak..so far normal je kalau x berak dlm 3 hari sbb fully bf kan..baby sy pun fully bf..selagi anak tak meragam perut tak kembung..okay je..tapi baby sy doc kata sembelit dan ada kembung sikit sbb tak berak dkt 2 minggu..doc bg ubat alhamdulillah esok terus berak penuh pampers