Patut ke marah?

Saya dh buang senyap2 no sorang pompuan sama kerja suami saya dalam phone suami saya. terkejut tengok harini ada lagi..suami saya save lagi 😔 mgkin dia perasan lah tu sy buang.. sbb sy x buang chat diaorg sbb tahu chat diaorg banyak tanya pasal kerja.. takut ada chat penting.. cuma saya x suka pompuan tu selalu post muka selfie dia, dgn nampak dada besar dia lagi..gamba yg mendatangkan maksiat mata.. pastu selalu post jiwang benda sedih. Lagi2 pompuan tu mmg ada hati kat suami saya berdasarkan saya baca chat diaorg yg lamA2 sebelum kami kawen.. dia pernah cakap dgn suami sy, dia suka suami saya. Tapi suami Saya xlayan sangat la...

4 Balas

ckp je awk x suka. xyah pening2.

2y ago

Sis ckp je sybx suka, sy cemburu.. Klau ade kwn lelaki wsp wsp sy.. Pos pos gmba x senonoh.. Awk x marah ke?? Awk x jelous ke??. Ckp je trus terang.... Sbb dye suka awk.. So ni cara dye nk pikat awk... Jgn sTu hari awk hilang sy sbb org lain.. Bnda ni pernah jadi kat sy.. Masa pregnant thn lps.. Sy stress. Smpai sy gugur.. Husband sy mnyesal dan berubah..