Pasal suami

Siapa kat sini yg tak suka suami dia chat pasal geli geli atas katil ? Contoh tgh isap kot*

26 Balas

Maaf sila post persoalan yg berkaitan pregnancy sahaja. Ini group komuniti dan dinasihatkan soalan atas katil disimpan sendiri untuk menjaga sensitivi group ini. Tolong tanya yang berfaedah sahaja

1mo ago

Saya nasihat, semua sila report posting dan user under sexual activity untuk post ini diturunkan

Knpa byk soalan lucah ya skrg? Soalan atas katil, Hal dalam kelambu elok bincang ngn pasangan je.. Walaupun boleh hide nama tapi tolong la ada kan perasaan malu tu. Nk minta pendapat pasal ilmu2 s#ks kt Sini ke.??? Ada ke patut.

Kalau nak melucah sila keluar dari group TAP. Kat sini semua share pasal pregnancy, postpartum atau apa2 berkaitan bukan hal2 diatas. Mohon delete dan deactive akaun terus. Harap maklum!

dey tambi. salah masuk group. tanya sini soalan pasal pregnant . bukan starting nk pancing utk ajak borak lucah. berambus sana. takpayah menyemak kat sini. puihhh

Saya nasihat, semua sila report posting dan user under sexual activity untuk post ini diturunkan.

admin tolonglah banned manusia tak ada maruah macam ni. memancing perhatian nak ajak member group layan dia punya fantasi. 👿

tak suka bagitau dia. tanya kitorang suka ke tak buat apa?

1mo ago

Nor Ain , guna perkataan baik, boleh tak? Perkataan harsh pun boleh kena report.

da kitanya plak nk kne pikir pasal suami dia. tnye diri sndry lah nie bkn group geli2 ke ape

Entah2 jantan yg tanya ni..kepala pelir ko la ha geram aku

1mo ago

hahaha .😂😂😂ambik koo

Rasanya laki ni saja je nak pancing p berambus sana salah masuk group u ni.