Patut ke marah?

Saya dh buang senyap2 no sorang pompuan sama kerja suami saya dalam phone suami saya. terkejut tengok harini ada lagi..suami saya save lagi 😔 mgkin dia perasan lah tu sy buang.. sbb sy x buang chat diaorg sbb tahu chat diaorg banyak tanya pasal kerja.. takut ada chat penting.. cuma saya x suka pompuan tu selalu post muka selfie dia, dgn nampak dada besar dia lagi..gamba yg mendatangkan maksiat mata.. pastu selalu post jiwang benda sedih. Lagi2 pompuan tu mmg ada hati kat suami saya berdasarkan saya baca chat diaorg yg lamA2 sebelum kami kawen.. dia pernah cakap dgn suami sy, dia suka suami saya. Tapi suami Saya xlayan sangat la...

4 Balas

Assalamualaikum.. Kena sedarkan suami tu dari awal lah Puan sebelum berlaku perkara yg tidak diingini. Puan bagitau lah ada sebab kenapa Puan buang nombor pompuan tu. Betul kata Puan, posting mcm tu boleh mndatangkan maksiat mata. Bagitau juga Puan buat mcm tu supaya Suami tak menyesal kemudian hari. Contoh bila dah selalu berhubung, lepas tu create special relationship, then bila dan kantoi, baru nak2 menyesal minta maaf. Orang dah beri peluang untuk berubah, hargailah sebelum terlambat.

2y ago

Setuju. Mmg kena cakap directly reason tu. Itu hak isteri. Suami kena jaga hati isteri. Bukan isteri je kena jaga😊

klau sy, sy save je no laki... kne sifat lawan... klau x berlawan nnti dia x faham bahasa 😅 tu klau selepas dh bincang elok ii still x fhm gak... cmtu je, klau gaduh, ko baling telipon dia , dia baling telepon kau... snng x payah pkai phone . settle .

awk ckp je jgn save nombo prmpuan tu.. kalau suami berdegil awk suruh dia bt pilihan nk prmpuan tu ke atau awk.. atau awak ugut nk bt report polis atas dasar gangguan rumahtangga oleh org ketiga.

2y ago

antara cara cepat nak slesai masalah..slain brdoa... kena beristighfar lah..zikir..dan sdekah... smoga dpt slesaikan dgn baik..

ckp je awk x suka. xyah pening2.

2y ago

Sis ckp je sybx suka, sy cemburu.. Klau ade kwn lelaki wsp wsp sy.. Pos pos gmba x senonoh.. Awk x marah ke?? Awk x jelous ke??. Ckp je trus terang.... Sbb dye suka awk.. So ni cara dye nk pikat awk... Jgn sTu hari awk hilang sy sbb org lain.. Bnda ni pernah jadi kat sy.. Masa pregnant thn lps.. Sy stress. Smpai sy gugur.. Husband sy mnyesal dan berubah..