Buntu

Saya dan teman wanita telah melakukan outercourse dengan alat sulit sy dan dia hanya bertembung di luar(23/12/19) dan tidak pernah sekalipun dimasukkan ke faraj kemudian dia mengalami pendarahan haid biasa pada 30/12 iaitu sedikit awal. Namun pd bulan 2 haid beliau lewat seminggu lebih dan kami menggambil upt pada 6/2 dan test negatif  lalu haid dan cramp  muncul pada 7/2 tetapi pada 22/2 beliau ada sakit buah dada kanan yang hanya selama sehari shj. Pada bulan 3 haid datang tepat pada 10/3 bersama dengan pms sekali 4 hari sebelumnya. Tetapi pd 1 april beliau mengalami sakit perut bahagian kanan bawah pusat sehingga faraj terasa berdenyut tetapi hanya sehari sahaja.. Mungkinkah dia hamil.. Kami bertaubat dan 23/12 tersebut adalah kali yg terakhir kami berbuat perkara demikian

10 Balas

Kalau dah tahu takut cuak camtu..x perlu la ulang apa yg u guys dah hampir terlanjur nak buat. Jaga diri dan pasangan tu dik. Jgn rosakkan masa depan diri sendiri sebab nafsu. Segerakan kahwin kalau betul x mampu nak kawal dah nafsu tu. Bertaubat. Moga Allah mudahkan urusan korang. Jangan fikir sebab korang bernasib baik sekarang. Tp tlong fikir kenapa sebab Allah sayang lagi korang. Sampai beri peluang ke dua.

4y ago

Ya sy dah bertaubat dan takkan lg ulang benda tu.. Sy sedang usaha pujuk family bg kahwin.. Doakan kami.. Terima kasih

Umur berapa ni?? Sperm tak mampu bertahan lebih dr 3 hari terutama bukan pada waktu subur. Dah 3x period selepas buat & upt pun negative. So gf ada masalah lain lah tu, bkn senang nak jd org prempuan ni mcm2 kena jaga. Patut org lelaki sebagai pelindung bukan ambik kesempatan. Harap tak makan pujuk rayu iblis lagi la lepas ni.

4y ago

Terima kasih atas pendapat

Kena cek dgn doc la..mgkin hormon x stabil..period problem ke.n hrp jgn la cuba2 utk buat cmtu lg pasni..hormati la sorg wanita..nikahilah dia secara sah dan buatla apapun lps kawin InsyaAllah lg berkat hidup..Allah tgk ja apa kita buat..kita ja x sedar..smoga Allah menerima taubat kita smua sblm trlambat..

4y ago

Sy faham.. Sy pun sedang berusaha bertaubat dan ingin mempercepatkan pernikahan kami.. Aminn

Xde apa yg berlaku.. Tak positif. Cuma yg menganggu kitaran haid tu sbb hormon je. Alhamdulillah klu dh bertaubat. Segerakan je perkahwinan. Pujuk mak ayah tu. Doa byk². Jgn berduaan. Klu sygkan bakal isteri tu, simpan² la nafsu tu utk mlm pertama. Just caring.

4y ago

Semoga dipermudahkan..

Alhamdulillah da bertaubat...jaga Maruah wanita ye.bygkn wanita itu mak atau adik perempuan kita sanggup x kita buat x baik...semoga urusan perkahwinan dipermudahkn Allah masih syg kn kamu beri kesedaran.semoga Allah lindungi kalian

4y ago

Ya sy dah taknak buat mcm tu pd dia lg.. Semoga semua urusan kita dipermudahkan

bawa la dia pergi check up kot2 ada penyakit lain..lg satu klau tk dpt kawal nafsu baik la bernikah saja

4y ago

Terima kasih puan

Nak kepastian.. Suruh gf pegi klinik sakit puan tak pon klinik biase.. And bgtau doc..

Semoga allah memelihara kalian & menerima taubat. Amin

4y ago

Sama2

Apa2 kena check upt encik

4y ago

Ya sy dah bertaubat.. Sy taknak lg berada dalam situasi2 mcm ni

Hai

4y ago

Kalau ikut pengetahuan sy.. Guna ujian urini beli di farmasi