Darah haid warna kehitaman

Aslmkm. Saya nak tanya Saya kahwin pada pertengahan bulan 12. Bersama secara sempurna (menembusi faraj) pada awal bln 3. Sebelum2 ni (bln 1 dan bln 2) bersama tapi tidak sempurna, zakar tidak menembusi faraj, terpaksa 'buang' diluar kerana sukar utk tembus kerana mngkin masalah kering. 20 Jan - 27 Jan = Haid 13 Feb - 18 Feb = Spotting coklat 4 Mac = Haid (darah kehitaman) Persoalan sy, mengapa darah haid kehitaman pada bln mac dan mengapa ada keluar spotting coklat pada bln feb. Dah test upt, tp negatif. Mohon bantu. -menanti zuriat

6 Balas

Perubahan hormon. Jangan terlalu stress pikir bab anak ni, x bagus stress2 sangat. Hormon pun kacau.

hormon rasanya tu sis . elakkan dri stresss ye . semoga ada rezeki untuk awak amin

4y ago

Allahumma Amiinnn yaa mujib

Hormon problem ni sis . Biasa lpas khawin.

Darah warna hitam ni selalunya darah lama

Perubahan hormon tu sis

Perubahan hormon