Ingin tahu

Adakah saya Hamil lewat datang haid..lewat 12 Hari, tarikh akhir haid mula 10/8 akhir pd 16/8 hingga Hari ini saya belum datang haid

2 Balas

Kalau tk check upt sy pun tktau la puan pregnant ke tk. Tk dtg haid ni bkn sbb pregnant je, byk sebab lain jugak. Apa apa pun check upt.

3y ago

penat cek upt ms semggu tak dtg haid hasil Nye negative...mgkn ms Tu terlalu awal now sya tggu bln hadapan cek semula..tq bg pendapat

Check upt sis