sakit tulang pelvis

saya dah masuk 34 week dari 33 week da rasa tulang² pelvis ni sakit, lagi² dah duduk nak bangun, lepastu nak jalan pn dia pnya sakit x boleh nk ckap,, dah tnya nurse dia jwb normal sb baby da besar,, mommy² semua ada x sama rasa mcm saya, brp lama ye agk² sb saya ada ank 2 org yg kene jaga, yg ni ank ketiga

1 Balas

Yup baby dah turun ke laluan. Sampai bersalin biasanya sakit bawah tuu

4y ago

Oh takpe laa. Be careful je la ye. Biasa laa ni dah nak hujung2 ni kan.