sakit tulang pelvis

Saya masa mengandung anakanda ke 5 sakit tulang pelvis masa dah Nak 9bln.. Berat ank 3.9kg Tp Kali Ni saya Hamil start 5 bln dah Rasa sakit yg Sama,ada x petua atau Cara Nak kurangkan Rasa sakit tu

1 Balas

Mcm sy dlu rs sakit bila nk brgerak...tu yg husband blikan support belt tuk sy... Maternity support belt....tp xtwla jika ada cara lain tuk melegakannya..tp bg sy cara ni sesuai tuk sy... Xpe sy try up status sis ni...hrp jika ada yg mengalami genjala yg sm blh share pengalaman mereka 😉✌t8 care ea..