Sakit tulang pelvis

Hii.. Ada tak kat sini baru 17w tapi da Sakit bhgian tulang pelvis .😭 Dlu anak pertama Sakit bahagian Blakang.skrg anak ke 3 sakit tulang bawah ni😭 Lagi2 lah bangun tidur. Nyilu betul nak bangun kalau lps duduk atau pun tdur. Normal ke

2 Balas

sama, saya 21 weeks dah start sakit. nak berdiri lama pn kdg sakit 😅 nk pakai seluar ke kain ke alamak sakit sgt, risau jugak sbb first mom. haha tp org kabo enjoy the pregnancy. inshaaAllah kita ibu2 yang kuat. moga Allah jaga kita semua aamiin 🤲🏻

Yup awk normal awk. Sy pun anak ketiga, baru 2 bulan preggy tapi sakitnya bawah bontot ni rasa macam dah dekat2 nak bersalin 😣😅