2nd trimester

Saya dah bbrapa hari x dpt tidur malam dan bila g check tekanan darah sy tggi .. Adkh bnda ni normal ?? Ade x ibu2 yg blh tlg sy bg tips agr dpt tidur malam

2 Balas

Sy kalau tak boleh tido, sy akan ambik hp bace ape2 artikel sampai terlena sendiri. Try laa.

4y ago

Oke baik sis.. Alhmdllah skrg dh lena tido , sy pejam je mata smpai btul2 trtido kdg tu doa ya allah bia lah dpt tido sbb nk jaga akndungan ni.. Alhmdllah skrg dh dpt tido. Tq ye sis😍😍