tak dpt tidur

31week 4hri . skrg mula dah x sedap badan. x dpt tidur. mengiring x sedap, melentang pun x sedap.? sakit pinggang dan pinggul. tngah mud x baik dengan laki sejak kelmarin, xde org dpt tlg urutkan belakang dan pinggang ? #siscmanakmeluah #xdetmptnakmeluah

14 Balas

Untung juga ada suamj tengok tengok kan sis. Saya single mother to be. 32weeks 5days. Malas tu jangan cakap la memang kalau boleh taknak bangun dari katil tapi fikir nanti tak makan pulak baby dalam perut ni. Sakit pun tanggung sorang meraung sorang je huhu. Masuk 32weeks sis akan tambah sakit bahagian kaki pulak. Sebab 31weeks saya macam sis sakit pinggang and pinggul. Now bertambah sakit bahagian kaki pula huhu. Tidur jangan cakap la memang tak dapat tidur. Selalu lepas subuh baru tidur sebab terlalu penat berjaga malam, insomnia. Zohor baru bangun huhu

Sama la kita sis 😭😭😭 tapi alhamdulillah suami ada jugak urut² walaupun die mengeluh 😒 saya pekakkan telinga asalkan die urut. Dorang ingat kite sesaje buat sakit ke, geram je an

Memang susah nak tydo bila dah cecah 32 minggu...sakit pinggul...tulang2 krak2 je bunyi...bila dapat tydo mesti terjaga sebab baby kick...sabo je la byk2..

Tidur mengiring ikut kslesaan sis. Lepastu celah kangkang letak bantal. Kalau tak dpt tidur juga buat senaman ringan. Heee tak lama lagi tu sis. Cayok2!

Sama la dgn sy..sy dh 34week 1hari rasa malas nk keja ap2 dh nk tdo je...berat nk bwe perut ni 😊😊😊😊

.. hehe.. saya igt saya sorang je yg bgini.. ade plk kawan saya.. lol.. same here sis.. sya dah 35 weeks..

Xlama dah.. sabar la ok.. nanti pas bersalin hilang semua rasa sakit2..

Tk lama dh tu sabar jela. Mmg pghujg rsanya gituuu. Jga diri ya mummy.

Same sahaja mcm sya...bnykkn bersabar puan

Sama kita. Kuat demi anak dlm rahim 💚