Tak boleh tidur

Hi, Ibu2 nak tanye sy dh minggu 22..sejak minggu ni sy x blh tidur waktu mlm.siang pulak kena buat keja..ada sesiapa mengalami masala x blh tidur ke?kalau de share mcm ne nk tidur..sbb dh 3 mlm sy x dpt tidur..bawa mata dh hitam.

1 Balas

Sme dgn sy.. Mlm mmg x blh tdo. Tp bila siang tgh hari, ngantuk gila n bdn automatic jd lmah.. So sy tdo siang. Nah jgak thn mata spy x tdo siang n ngantuk waktu mlm. Tp x blh.. Lg truk mata hitam😂