Darah Tinggi

Assalamualaikum...nk tnya ibu2 semua,pernh x kena darah tinggi semasa awal kehamilan. Sy jd risau sbb seblm2 ni mngndg x pernh kena drh tinggi..dpt ibu2 dpt share pengalama atau petua untk turunkn tekanan darah tinggi..sy dh strt mkn ubat darah tinggi...tp bacaan masih tinggi..hrp dgn perkongsiaan ibu2 dpt mengurangkn kerisauan sy..tq

1 Balas

Kalau boleh jgn stress.. Kna relax kn diri byk kn brehat.. Mkn mknan yg kurang garam... Mkn syur2an... Tdr kna cukup sis...