tekanan darah tggi slps bsalin ..

Hi mmy ! Seminggu slpas bsalin tekanan darah sy tggi . Waktu mgndung tekanan darah normal .. Spa yg mcm sy ? Adakah akan trun slps habis pantang ? Bsalin 11/3/20 .. Kepala tak pening , pglihatan x kabur . Tp bp tggi . Doc bg mkn ubat tggi darah dlm smggu utk pantau dlu .

2 Balas

Mak sy smpai skrg mengungkit sejak lahirkan sy, dia kena mkn ubat darah tinggi smpailah sekarang.

Kdg sbb trlalu penat tak cukup rehat, byk brfikir atau stress sis...