Rambut gugur

Saya dah 5 bulan bersalin, stress hari hari rambut gugur. Kat mana mana ade rambut. Ada suggestion tak pakai shampoo ape untuk kurangkan rambut gugur. ??

9 Balas

saya start baby 4 bulan rambut gugur. lps tu try tukar shampoo pantene hair fall. dlm masa sama guna minyak buah keras. skrg anak dah 7 bulan, tgk anak2 rambut dah mencanak naik. rambut pun dah kurang gugur. mungkin juga hormon dah kembali stabil.

Saya xpakai tapi kawan saya dia guna sugardoll. Boleh search kt ig. Lepas bersalin rambut byk gugur, lepas guna tumbuh blk dan rambut jadi kuat. Sy xjual dan sy xpakai ye. Boleh search testimoni org lain 😄.

Pernah baca kat mana ntah, ada yang suggest jenama Seborin kalau tak silap. Boleh dapat kat watson. Dan ada jugak yang kata boleh cuba letak bunga cengkih dalam syampoo juga membantu. Semoga bermanfaat.

Saya pun rambut asyik gugur je. Banyak pula tu. Saya baru 4 bulan lepas bersalin. Sekarang pakai shampoo loreal paris elseve anti hair fall. Tapi tengok banyak je gugur rambut, macam tu juga.

Faktor Hormon,Faktor Cara cuci RAMBUT,Dan Kita kena sentiasa keringkan RAMBUT guna pengering RAMBUT selepas basuh.Terutamanya yg bertudung.

Sis cuba inaikan rambut, buat 2-3 minggu sekali. Inn shaa Allah sgt berkesan. Mmg puas hati n lega rambut gugur tak byk mcm dulu.. Huhu

saya pkai sugardoll. alhamdulillah okayy jaa

Cuber guna shampoo me,dia product daripada Hai-O marketing

..sama lh kta sis. Mcm mahu botak sdah kpala saya ni