Rambut Gugur

Semasa mengandung rambut akan gugur dengan teruk ke ? Ada tips tak untuk kurangkan gugur rambut ? Sebelum pregnant pun mmg dah banyak rambut gugur .. Mcm2 shampoo dah cuba tapi tak jumpa lagi yg berkesan .. Boleh bantu sy ? #pleasehelp

1 Balas

Saya sebaliknya. Masa hamil, rambut tak banyak gugur, mudah urus. Apa kata puan kawal stress? itupun salah satu kawal rambut gugur.

2y ago

Baik. rambut panjang tu yg buat nmpk rambut gugur banyak jd segumpal. rambut pendek tu gugur jgk tp tak nmpk banyak sbb potongan pendek😁 Apapun selamat mencari syampu yg sesuai ye 🌻