Rambut gugur

Sejak ank masuk 3 bulan rambut gugur dgn byk.. boleh suggest shampoo apa korang pakai utk kurang rambut gugur?

4 Balas

Normal , sbb hormon. Makin banyak baby main air liur makin banyak rambut gugur🥺 kekadang walaupun baby dh setahun dh tak main air liur pun rambut still gugur . Kita potong rambut smpai paras bahu jer bagi ringankan sikit kepala n kurangkan rambut gugur.

Saya pun sama, org cakap hormon, Sekali tarik, hmm, penuh. Tu belum bangun pagi, atas katil penuh, dah guting pendek pun sma, dah tukar smpoo pun sma gak, redha ja laa hehe

hormon. so normal. tak tahu la shampoo apa yg sesuai. so far tak pernah jumpa shampoo yg betul2 ngam dgn rambut