Rambut gugur

Nak sikat gugur, nak shampoo gugur, nak pakai conditioner gugur lagi, nak ikat rambut gugur, nak tanggal getah rambut gugur 😭😭 bukan sikit2 dia punya gugur. Normal ke tgh preggy rambut gugur teruk macam ni ? Ada tips tak nak kurangkan rambut gugur? Help me plishh #26week

2 Balas

kalau saya masa mengandung rambut tak gugur. pakai syampu ape oun okey je. nanti bila lepas bersalin memang gugur teruk 😅. carilah syampu paling mahal skali pun,tetap gugur..kalau kumpul boleh buat bola² 😂

Kalau sbb hormon, tak boleh buat ape sis 😅