Rambut Gugur

Hi korang, sekarang sy dah 15weeks tapi rambut gugur banyak sangat dan kering kontang 😭 ada suggestion tak nak pakai shampoo apa utk kurangkan gugur dan rambut tak kering sgt?

2 Balas

saya pun sama. rasa nak potong je rambut ni. suami pun memang suka saya rambut pendek sebenarnya. kita je yang sayang 😭

7mo ago

Awakk saya baru je potong tak tahan tengok rambut tiap kali mnyapu, kalau pendek gini nampak rambut lagi boleh sedapkan hati maybe husband punya yg ggur 🤣🤣

Sis sapu minyak zam zam mmg bagus yg hijo ye anak2 rmbt akn tumbuh rambut akan lebat

7mo ago

Okay tqsm sis nanti saya cari kat shoppee 😘😘