Keinginan

Saya dah 37w, dan saya perasan semakin dekat ngan due semakin saya berkeinginan kat suami..normal ke mcm tu? Sbb kadang kalau da tertido lepas tu terjaga sy tgk dia kat sebelah rsa geram je..jadi saya selalu kacau2 dia. Kadang2 dia xlayan mgkin sebab keletihan kerja tp kebanyakan masa dia layankan je.

11 Balas

Sy pun sama tp sejak baby mengeras rasa sakit sgt kt perut mcm sakit contraction slps bersama terus sy jd tkut untuk bersama 😅 adakah normal jd mcm tu? Risau pula jadinya.

Hahahaa... Saye plk mse suami xkcau, rse mcm teringin.. Tp bile suami on, saye plk x on... Jdi mls tbe2 plk... Hehehe..

Sy pula baru 21weeks kurang rasa keinginan tu mungkin sbb perut makin besar dan rasa tak selesa bila bersama suami..

Hahahaha.. sama lah saya.. tapi bila dia dah on, saya pulak tak nak . 🤣🤣😂😂

Sama la...kadang sampai mimpi2..tp bila line clear (anak dah tido)mcm malas pulak..hahahah

sye pun dlu klau time nk bsame,msty ckp kt suami, "abg cpt2 sikit tau" sbb x selesa. 😂

hahaha lawak la sis . sy ni mimpi je lebih . bila bgn tak ingin pulak😅

5y ago

Tula sbb dulu sy biasa2 je cuma lately ni je rasa mcm slalu nak je..😭takut jga kalau pelik2 da hjg2 ni..

Baguslah tu, mudahkan bersalin nanti tu sis 😊 orang panggil natural inducer

5y ago

Oo ye ke..tq sis

Lagi baik byk bersama suami tau bila da dkt due😊

5y ago

Ahhahahahha..so true..base experience.hahahahhaha.

ya bilng orng snang brank knun