berat baby

Saya dah 34 minggu. Berat baby dlm kandungan skrg 2.3kg. Ni dikira berat ke kurang berat ye ?

2 Balas

Kira berat tu ok sis..mcm sy bersalin pd 34 minggu bby 2.1kg.. bby prem sbb sy alami pp type 3.. bak kata doc pakar klu lahir ckup bulan mmg ngam la bby berat 3kg or lebih..kalau xckup bulan..kira mcm berat sis n berat ank sy 2.1kg tu kira ok la berat pd mggu preggy trsebut sblm ckup bulan..klu ckup bulan .dia akn lebih dr tu.. 😉✌

5y ago

Oh mcm tu. Haa ok ok

Sihat normal