Sy skrg 34 week berat baby 1.9kg, Dr bgitau berat baby kurang. Mcm mane nak naikkan berat baby ya?

Mohon cadangan drp semua

5 Balas

sama la kita dh 34week brt baby cuma 1.9kg dktr kata kck..dia suruh mkn mknn bkhasiat utk naikkn brt baby.inshaallah akn naik katanya

sya haritu 32w berat baby baru 1.8kg dr kata normal. Skrg dh 35w taktau berapa berat baby berapa tggu next appointment

doc saya ckp minum susu 2x sehari. orang kata makan manis2 tp ni kalau tkda gdm & berpada2 lah kot huhu

minum susu anmum atau enfamama

minum susu 🫶🏼