Dah 5 bulan lebih

Saya cuba untuk tak risau bila orang cakap baby saya kecik hanya sebab tak nampak perut saya je . Lagipon saya memang jenis kurus dan perut nipis 😌😞

17 Balas

Best lah sis perut kecik je. Tak perlu fikir nak kena pakai baju apa semua. Saya ni start 4 bulan and sampai sekarang dah 8 bulan tiap hari dok memikir nak pakai baju apa pergi kerja. I is stress baju memang mostly dah tak muat. Bayangkan lah saya dari size xs terus naik size m 😂😂 sis abaikan jela apa orang cakap, diorang bukannya tahu pun size sebenar baby apa semua. Pekakkan telinga je. Yang penting sis and baby sihat and takda masalah.

4y ago

Hihi tu lah . Saya pakai baju apa semua masih muat . Tapi ibu mentua saya siap bagi jubah takut budak sempit kat dalam 😅