15week masih tak nampak perut

normal ke 15week,,tapi perut stay masih tak nampak baby bump? saya jenis badan kecil n kurus je

11 Balas

ta semesti pregnant perlu perut boyot boyot and nampak sis as long as baby sihat its okay ta perlu risau pun, sebab perut bukan penentu anak sihat ke ta kan tade masalah selagi keadaan anak di dalam okay

Tgok bdn gak sis. Jgn risau. Sy 8/9bln bru nmpk prt. Tu pun still ckp "kcik nye prt",but it so k,jnji bby sihat.

4y ago

Kn..mgkin xsama tu sis...tp jnji bby sihat..hehe

Sabar sis..15w awl lg. Nnti dah masuk 6 ke 7 bulan perut dah nmpak stretch mark pon makin byk😂

Normal.. N bagus jgk tu.. Sy pun badan kecik.. Sy xnk nmpk boyot sgt.. Ada strechmark x sis?

4y ago

Anak pertama kedua dulu 15week dah nampak perut..tapi nom3 ni tak nampak macam pregnant pula🤭 strecmark tak ada.. Dua dua saya pregnant kan anak dulu tak ada kesan apa apa diperut..badan kecil kan..mungkin

Sya 5 or 6 bulan baru nmpk bby bump nyee . Bersabar laa ye

Saya dh nmpk dh😅...ada dua dlm tu😅

4y ago

Wow,,Alhamdulillah..twin tu...seronok je dengarnya..😊 tahniah

aku da 6 bulan prut ada cuma tk nmpk😂

6 bulan bru nmpak, sabar dulu hihi

Its ok janji ibu, baby sihat & aktif

4y ago

Sama2

Normal. Lain org lain. 😊