Dah 5 bulan lebih

Saya cuba untuk tak risau bila orang cakap baby saya kecik hanya sebab tak nampak perut saya je . Lagipon saya memang jenis kurus dan perut nipis 😌😞

17 Balas

Sama la dgn saya dh 5 bulan org tegur perut tk nmpk . Saya suka lgi klau perut tk nmpk sbb senang nk sarung baju/seluar 😂

4y ago

Sama lah saya pon . Tapi mak mentua saya siap bagi jubah risau budak tersepit kat dalam . Hihi

Saya 7bulan pun masih nampak kecik macam 3bulan..abaikan je sis apa orang cakap, yang penting baby sihat🥰

saya dah 7 bulan sekarang pun kecik sis😂 tapi saya berisi chubby sikit hihi takpe sis janji baby sihat

Sama je kita sis.. Tp sy xkisah apa org kata hehe.. Yg penting baby kita sihat itupun sudah memadai sis 😘

4y ago

Hihi yelah . Sebab scan pon jarang jarang kan , tu yg terkesan juga kekadang .

Abaikan cakap org saya yg tggu hari ni pun perut kecik jnji baby cukup berat dan sihat..

Sy perut 9bulan pom xnmpak lgi dua² pregnant ank² prt sy xnmpk

1st pregnancy baby sorokk